Ryba wędzona to temat czwartego odcinka filmów z cyklu "Dwie Ryby". "Wyjęte z dymu", bo taki jest tytuł tego filmu, opowiada o tym jak wedzi się rybę oraz jak ją przyrządzić po domowemu. Występują Grzegorz Łapanowski i Ryszard Pilecki.

Przedstawiamy trzecią część filmu z serii „Dwie Ryby" zatytułowaną „Elegancki filecik". W tym odcinku dowiemy się w jaki sposób zrobić filet z flądry oraz w jaki sposób ją przyrządzić. Jednak nie tak po domowemu jak to wszyscy robimy, ale wykwitnie. Z dodatkiem wina i świeżych ziół.

To już drugi film z cyklu "Dwie Ryby". Tym razem poznamy świeżość ryb oraz składników, które posłużą do przygotowania ciepłego dania z ogniska.

Podziel się informacją

Masz ciekawą informację? Widziałeś coś nadzwyczajnego? Zrobiłeś świetne zdjęcie?

Podziel się z nami swoją informacją o Jarosławcu, prześlij zdjęcie:

[email protected]

baner-facebook-jar24

Pogoda w Jarosławcu

zakatek baner sponsor

sponsor

Facebook

Template by JoomlaShine