Udostępnij:

Już 14 maja 2013 odbędą się drugie targi gastronomiczne w hotelu Albatros SPA & SKI. To najlepsza okazja do zapoznania się z najnowszymi technologiami, pogłębienia wiedzy, a także wymiany informacji między specjalistami z branży gastronomicznej. W programie imprezy przewidziano wystawę sprzętu gastro i produktów dla hoteli i gastronomii.

Odwiedzający będą mieli zatem okazję zapoznać się z nowościami kulinarnymi m.in. Sous Vide czyli gotowanie w niskich temperaturach. 

Szef kuchni hotelu Albatros SPA & SKI Artur Żbikowski - „W gastronomii jeśli nie idzie się z trendami, z nowym stylem życia to pozostaje się w tyle. Sous Vide szturmem zdobywa popularność w restauracjach bo proponuje gościom nowe walory smakowe. Na pokazie zobaczą Państwo jak kontrolować jakość produktu, sterylizować tempraturę i inne procedury sous vide.”

Program spotkania:


  1. Zastosowanie najnowszych urządzeń w gastronomii
  2. Sous Vide - czyli sztuka gotowania i pieczenia w niskich temperaturach
  3. Szkolenie - Minimum Sanitarne HCCAP (Ecolab - zakończone certyfikatem)

Zapraszamy wszystkich właścicieli, szefów kuchni z hoteli i ośrodków wczasowych z Jarosławca i okolic.

Zapisy na szkolenie HCCAP proszę przesyłać do 10 maja br. na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 


Albatros SPA & SKI
Ul. Uzdrowiskowa 3
76-107 Jarosławiec
www.albatros-jaroslawiec.pl
tel. 59 810 94 69
 

Podziel się informacją

Masz ciekawą informację? Widziałeś coś nadzwyczajnego? Zrobiłeś świetne zdjęcie?

Podziel się z nami swoją informacją o Jarosławcu, prześlij zdjęcie:

[email protected]

baner-facebook-jar24

Pogoda w Jarosławcu

zakatek baner sponsor

sponsor

Facebook

Template by JoomlaShine